logo

TFB Blog

Susținem cluburile și academiile de fotbal. Susținem părinții copiilor sportivi prin aplicația mobilă The Football Brain

În anul 2023, The Football Brain nu este doar o platformă digitală pentru cluburi și școli de fotbal. Motivul este lansarea unui produs digital nou marca TFB, care vine să susțină și mai mult cluburile și școlile de fotbal. 

Cluburile și școlile de fotbal partenere știu cât de mult lucrăm la îmbunătățirea platformei și a serviciilor noastre. Iar faptul că suntem preocupați să ajungem la o versiune mult mai bună a beneficiilor și serviciilor noastre, semnifică că vrem să oferim un produs unic pe piață. 

Vorbim despre un produs unic pe piață care să aducă o plus valoare școlilor de fotbal, fapt pentru care am lansat la finalul anului 2022, o aplicație mobilă pentru părinții copiilor sportivi, care să-i ajute să urmărească activitatea copiilor la fotbal. 

Mai multe detalii despre aplicație și beneficiile pe care le oferă, vă invităm să citiți în articolul nostru.

Ce este aplicația pentru părinți și care este necesitatea acesteia?

Aplicația pentru părinți a fost dezvoltată de echipa noastră pe baza nevoilor și a feedback-ului pe care l-am primit de la managerii și antrenorii cluburilor cu care colaborăm. 
Am gândit aplicația ca un instrument care să-i ajute în primul rând pe antrenori să economisească timp și să fie mult mai focusați pe antrenarea copiilor, iar pe părinți să aibă o evidență mai clară a activităților copilului la fotbal.

Ce beneficii oferă aplicația pentru cluburi și școli de fotbal?

Aplicația pentru părinți nu este doar pentru părinți! Sunt multe beneficii pe care le poți găsi dacă ai un club sau școală de fotbal, dar înainte de toate vrem să-ți explicăm cum funcționează aplicația.

Părinții pot folosi aplicația doar dacă te regăsești în lista cluburilor partenere ale The Football Brain. Tot ce trebuie să faci este să ai semnat contractul cu noi și primești automat acces în platforma digitală și în aplicația pentru părinți. 

Ca și club sau academie, găsești o serie de beneficii pe care ți le oferă aplicația, printre care:

  • Antrenorii nu vor mai face prezența, pentru că părinții pot confirma prezența copilului la antrenament direct din aplicație; 
  • Antrenorii nu vor mai colecta cotizații, pentru că părinții pot plăti cotizațiile direct din aplicație simplu și rapid;
  • Antrenorii primesc notificare când părinții au efectuat plata pentru cotizație;
  • Managerii sau antrenorii pot ține evidența părinților care folosesc aplicația direct din platforma digitală The Football Brain.  

Ce beneficii oferă aplicația pentru părinți?

Aplicația nu oferă doar o evidență mai bună ale activităților copilului la fotbal. Aceasta oferă acces și la profilul copilului,  oferind informații despre rezultate, statistici și chiar o galerie foto. 

Dacă părinții vor să achite cotizațiile, o pot face direct din aplicație. O modalitate simplă și rapidă de achitare, prin care părintele poate ține evidența plăților efectuate, iar antrenorul primește notificare pentru plata efectuată. 

Părinții pot instala aplicația The Football Brain, disponibilă atât pe Android, cât și iOS. După instalare, pasul următor este să-și creeze un cont, prin adăugarea datelor personale cu caracter general. Aceștia vor selecta clubul pe care-l frecventează copilul, grupa din care face parte și vor selecta copilul/copiii săi din listă. După crearea contului, părinții vor avea acces la profilul copilului sau a copiilor și vor putea face deja primele acțiuni în aplicație.

Descarcă aplicația disponibilă acum pe:

Credem că folosirea aplicației mobile The Football Brain poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care o poate lua o școală de fotbal. 

Pentru mai multe detalii despre platforma sau aplicație, contactați echipa noastră pe https://thefootballbrain.ro


Publicat

în

de către

Etichete: