logo

TFB Blog

Noutățile lunii Aprilie 2023 – The Football Brain a lansat funcționalități extra pentru manageri și antrenori de fotbal

Când ne gândim la The Football Brain, ne gândim la modul deștept prin care platforma noastră ajută managerii și antrenorii academiilor și școlilor de fotbal să gestioneze mult mai ușor date despre jucători.

Știm că aceștia au mereu nevoie de instrumente care să-i ajute să-și eficientizeze munca și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: dezvoltarea abilităților copiilor la fotbal.

Astfel, în luna aprilie, am lucrat exact în această direcție și suntem entuziasmați să vă anunțăm că am lansat o serie de noi funcționalități în platformă, care vin în întâmpinarea nevoilor managerilor și antrenorilor: formular de înscriere, cereri de plată și statistici tehnice.

Citește articolul nostru cu atenție și vezi cum poți implementa noile funcționalități pentru academia ta de fotbal.

Cum am dezvoltat noile funcționalități?

Am fost întrebați cum reușim să dezvoltăm funcționalități și instrumente care să fie folosite de antrenori. Simplu, tot ce dezvoltăm se face pe baza feedback-ului și a nevoilor pe care le au antrenorii. Astfel, credem că ne aducem aportul la îmbunătățirea muncii antrenorilor, dar și la dezvoltarea fotbalului românesc în general.

La începutul lunii aprilie, am discutat cu antrenorii care folosesc platforma pentru a afla ce alte instrumente putem dezvolta pentru a le ușura munca. În urma feedback-ului, am identificat că aceștia își doresc să automatizeze procesul de înscriere a copiilor în academie, să eficientizeze procedura de colectare a plăților de la părinți, dar și altele.

Cum am răspuns noi nevoilor antrenorilor?

Am făcut un brainstorming cu toată echipa TFB și am pus la cale noile dezvoltări ale platformei pliate pe nevoile pe care ni le-au semnalat antrenorii. Astfel, ne-a venit ideea de a crea un formular de înscriere online, cereri online pentru plăți și o secțiune specială dedicată pentru statistici goluri.

Ce presupune formularul de înscriere online și cum îi ajută pe antrenori?

Formularul de înscriere online susține procesul de înregistrare la academie mult mai simplu și rapid pentru jucători și părinți. În acest sens, am creat o pagină online în care este afișat formularul cu toate informațiile necesare, preluate într-un singur loc.

Rolul antrenorilor este să distribuie formularul către părinți și să verifice cererile de înscriere care se trimit automatizat în platformă.

Formularul nostru este intuitiv și ușor de completat. Astfel, antrenorii se pot concentra mai mult asupra selecției celor mai buni copii și nu asupra organizării hârtiilor pentru înscrierea copiilor.

Ce este cererea de plată ?

O altă funcționalitate utilă pe care am dezvoltat-o în luna aprilie este cererea de plată, emisă direct din platforma The Football Btrain.

Cum funcționează:

  • Antrenorul introduce direct în platformă detaliile de plată, suma și selectează jucătorii pentru care se emite cererea de plată.
  • Părintele accesează pagina de plăți online a academiei. În continuare, selectează grupa în care se antrenează copilul acestuia și alege pentru ce urmează să facă plata: taxa lunară, cantonament, turneu, etc.
  • Părintele achită online, iar platforma TFB preia și completează automat tabelul de plăți. Astfel, antrenorul nu va introduce manual plățile efectuate de părinți în online.

Principalele avantaje ale cererilor de plată sunt:

  • Procesul este 100% automatizat și digitalizat, iar antrenorul scapă de hârțoage și griji suplimentare.
  • Părinții plătesc online sau din aplicația mobilă pentru participarea copiilor la cantonamente, turnee, competiții, cât și altele.
  • Antrenorul scapă de tabelele nesfârșite de Excel și alte instrumente de gestionare a finanțelor.

Cum te ajută statisticile pentru goluri să crești performanțele academiei tale?

Un meci de fotbal se câștigă datorită golurilor marcate. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Iar posibilitatea de a duce evidența acestora te ajută să stabilești și să îmbunătățești performanțele echipei.

Prin evidența statistici goluri, antrenorii pot urmări numărul total de goluri marcate într-o perioadă de timp, fie este vorba de goluri marcate în joc direct sau pe contraatac. De asemenea, antrenorul duce evidența golurilor marcate per repriză. Același lucru îl poate urmări și la golurile încasate.

La ce te ajută această funcționalitate mai exact dacă ești antenor?

  1. Identifici punctele tari în jocul echipei. Astfel, poți adapta strategia de joc pe baza acestora. De exemplu, dacă sunt multe goluri marcate din joc direct, poate insiști pe un tiki-taka a la Barcelona. Echipa marchează des pe contraatac? Poate ar prinde bine să studiezi mai profund tacticile lui Diego Simeone.
  1. Identifici și punctele slabe. Multe goluri încasate pot însemna că ai nevoie de o îmbunătățire în apărare. Astfel, știi pe ce să te concentrezi la următoarele antrenamente.
  1. Valorifici oportunități ascunse. Poate echipa marchează des în prima repriză și mai puțin în a doua. Oare de ce? Să fie legat de condiția fizică a jucătorilor? Cum poți determina echipă să fie la fel de productivă și în cealaltă repriză?

După cum vezi, statistica golurilor reprezintă ceva mai mult decât simple cifre. Sunt informații valoroase care pot face diferența dacă le folosești corect.

Formular de înscriere, cereri de plată și statistici goluri – 3 funcționalități extra pe care ți le-a adus TFB în luna aprilie. După cum vezi, mizăm totul pe modul deștept de a gestiona activitatea academiilor și școlilor de fotbal. Încearcă-le și lasă-ne o părere despre acestea.

Totuși, îți garantăm că nu vor fi ultimele. Urmărește-ne în continuare și fii la curent cu noutățile The Football Brain.


Publicat

în

de către

Etichete: