logo

TFB Blog

Digitalizare cu The Football Brain sau Excel? De ce să alegi soluții de digitalizare dacă ești antrenor sau manager de fotbal.

Deși Excel este unul dintre instrumentele preferate folosite de antrenorii și managerii academiilor de fotbal, suntem aici să te convingem că există și alte instrumente, mult mai eficiente pentru gestionarea datelor. 

Colaborările cu academiile și școlile de fotbal din România ne determină să credem că avem un rol important în dezvoltarea fotbalului românesc și trebuie să continuăm pe această cale, prin a-i ajuta pe manageri și alți membri din staff să ia deciziile corecte. 

Vorbind despre alte instrumente de digitalizare pentru academii, am făcut o selecție a principalelor funcționalități ale platformei The Football Brain și beneficiile pe care le oferă: 

  1. Funcționalități personalizate, pliate pe nevoile și interesele academiilor: Funcționalitățile pe care le oferim prin The Football Brain pentru academiile de fotbal sunt proiectate pentru a satisface principalelor probleme sau nevoi ale academiilor, precum: gestionarea jucătorilor și echipelor, analiza performanțelor copiilor și urmărirea progresului în timp, gestionarea resurselor ( cheltuieli, echipamente, etc), evidența cotizațiilor, cât și altele. Aceste funcționalități sunt mult mai bine structurate și adaptate necesităților academiilor decât instrumentele pe care le oferă Excel pentru gestiunea datelor. 
  1. Planificarea antrenamentelor: The Football Brain permite antrenorilor să planifice antrenamentele și să creeze secțiune speciale de antrenament pentru fiecare grupă. 
  1. Comunicare eficientă cu părinții: Fie că știai sau nu, pe lângă platforma pentru membrii din academie, avem și o aplicație mobilă pentru părinți. Prin prisma platformei, antrenorii pot comunica părinților programul antrenamentelor, oferind totodată oportunitatea de a confirma prezența copiilor la antrenamente din aplicația mobilă pentru părinți The Football Brain. 
  1. Evidența cotizațiilor și a resurselor financiare:  Modulul Financiar din platformă te ajută să ai o evidență mai bună a resurselor financiare, prin care poți monitoriza bonusuri, cheltuieli, să generezi chitanțe și facturi, să adaugi cereri de plată, cât și multe altele. Mai mult, în platformă ai o evidență automatizată a cotizațiilor plătite de părinți în numerar, prin plată online sau transfer bancar. 
  1. Sistem de notificare: cum poți avea o evidență a vizelor medicale sau a contractelor expirate? Stai fără griji, platforma TFB are un sistem de notificare care te avertizează atunci când expiră principalele documente ale jucătorilor (ex: viza medicală a jucătorului X expiră în 30 de zile). 
  1. Cont personalizat în platformă pentru membri din staff: Ești președinte, manager, antrenor, contabil, medic sau alt membru din staff-ul academiei, ai un cont personalizat în platformă, cu acces doar la datele interne, specifice activității tale în academie. 

Nu negăm, și nouă ne place să mai folosim, din când în când, fișierele Excel. Nu-ți spunem să nu le mai folosești. Recomandarea noastră este să fii deschis spre instrumente noi, gândite special să-ți ușureze munca și să te ajute să economisești timp, efort și resurse. 

Credem că schimbările mici pot aduce rezultate mari! Dacă ai o academie cu ambiții mari, completează formularul de contact de pe site-ul nostru și hai să discutăm despre ce beneficii îți putem oferi. 


Publicat

în

de către

Etichete: